Ünnepeljük együtt az édesanyákat!

Elérkezett újra május első vasárnapja, amikor az édesanyákat ünnepeljük! Legyen szó egy csokor virágról, egy finom csokoládéról vagy akár egy teljesen rendhagyó meglepetésről, a lényegen nem változtat: ezen a napon kinyilváníthatod szereteted életed egyik legfontosabb személye iránt. A GOBUDA Mallban is megannyi izgalmas ajándék közül válogathatsz, térj be hozzánk, és vasárnap köszöntsd fel édesanyádat valami igazán különlegessel! Lepd meg édesanyádat egy gyönyörű csokorral! Térj be hozzánk május első vasárnapján, válogass színpompás csokraink közül, és lepd meg édesanyádat gyönyörű virágokkal anyák napja alkalmából!

VIRÁG

Lepd meg édesanyádat egy gyönyörű csokorral!

Térj be hozzánk május első vasárnapján, válogass színpompás csokraink közül, és lepd meg édesanyádat gyönyörű virágokkal anyák napja alkalmából.

PARTY

Kubai karibi party a Las Vegas Casinóban!

Látogassatok el a kaszinóba 2022. május 9. és 14. között, gyűjtsétek a sorsjegyeket, és vegyetek részt egy fergeteges bulin szombat este! Vérpezsdítő kubai ritmusokkal, kubai specialitásokkal és 2 millió forint össznyereménnyel várunk mindenkit!

RUHASZERVÍZ

A Ruhadoki már rendel!

Május 2-től várunk szeretettel Téged is a galérián.

BARBERSHOP

Igazi törődés férfiaknak!

Látogass el te is Magyarország első számú férfiklubjába! Próbáld ki tradicionális borbélyszolgáltatásainkat, éld át az igazi nyugati old school vonalat követő barber shop élményt! Kerüld el a hosszú várakozást, foglalj időpontot online, csupán pár másodperc alatt!

ALAPÍTVÁNY

Segíts, hogy segíthessenek!

Az SOS Gyermekfalvak szerető otthont ad a szülők nélkül élő gyerekeknek. Támogasd munkánkat!

www.sos.hu/adomany

ÉKSZER

Találd meg a tökéletes karikagyűrűt a Schmuck Ékszerüzletben!

Schmuck Ékszerüzletünkben az esküvőre készülő párok közel 400 féle karikagyűrű modell közül válogathatnak, az olasz dizájndaraboktól kezdve, az exkluzív német gyűrűkön át egészen a hazai tervezésekig. Vásárlóinkat  szeretettel várjuk földszinti üzletünkben!

OPTIKA

Itt a Tisztánlátás hónapja!

Az április nálunk a Tisztánlátás Hónapja, ezért ajándék látásvizsgálattal és akár 40% kedvezménnyel várunk! Olvass tovább a linken!

KÖNYV

180 éves a Líra!

Ünnepelj velünk! Idén 180 éve történt, hogy Emich Gusztáv megnyitotta könyvkereskedését és kiadóvállalatát Budapesten. Az általa alapított kiadó ma is működik a Líra Csoport részeként. Az évforduló alkalmából májusban és júniusban 180 kiváló könyvet kínálunk 1842 forintért!