A GOBUDA Mall ezen a héten is izgalmas lehetőségekkel vár!

A GOBUDA Mall-ban május elején is megannyi érdekes akcióval és kedvező ajánlattal találkozhatsz. Vegyél részt a SPAR és az Országs Állatvédőrség Alapítvány közös kezdeményezésében, és segíts Te is a bajba jutott állatokon! Vagy irány a PEPCO, ahol stílusos tavaszi kiegészítőket szerezhetsz be otthonodba. Ha pedig egy kis nyugalomra vágysz, szeretettel várnak a Líra Könyváruház munkatársai, akik segítenek megtalálni az ízlésednek leginkább megfelelő olvasmányt. Nézz be hozzánk, nálunk mindent megtalálsz!

Bajba jutott állatokon segít a SPAR gyűjtőakciója!

Vásárlóival közösen támogatja a nehéz sorsú, bajba jutott állatokat a SPAR Magyarország, amely a Mancs a bajban! nevű állateledel-gyűjtő akciójával – immár hagyományt teremtve -második alkalommal hívja fel a társadalom figyelmét az állatvédő civil szervezetek munkájának fontosságára. Az Országos Állatvédőrség Alapítvány szakmai koordinálásával idén 2022. május 7-én és 8-án, 10-16 óra között várják az adományokat a kijelölt INTERSPAR hipermarketekben, köztük a GOBUDA Mallban is.

OTTHON

Dobd fel otthonod tavaszi kiegészítőkkel!

Jól összeillő párosok! Fedezd fel a Disney és Marvel mintás szetteket, amiket az egész család imádni fog! Vagy már nagyon a szabadba vágysz? Megújult kínálatunkban sok-sok stílusos és praktikus kiegészítőt találhatsz piknikezéshez. Ha pedig átrendeznéd a fürdőszobát, és létrehoznád a saját kis wellness sarkodat, akkor válogass különleges bambusz kiegészítőink közül! Találkozzunk a PEPCO-ban! Addig is: meríts további ötleteket legújabb újságunkból! https://pepco.hu/ujsagaink/ Az ajánlat 2022.05.05-től 2022.05.18-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

KÖNYV

Teret adunk az olvasásnak!

A Líra Könyváruház új dizájnnal, megszokott szakértelemmel és gazdag kínálattal vár a GOBUDA Mall földszintjén! Vásárolj könyvet a tanév végén akár 60% kedvezménnyel!

SZÉPSÉG

Újdonság az Yves Rocher-tól

Próbálja ki az Yves Rocher új Filler Vegatal Ultrakoncentrált dúsító szérumát. Szakértőink felfedezték a növények példátlan hatásait a ráncok elleni küzdelemben. Ez a szérum azonnal hidratálttá, frissé és kipihentté teszi a bőrt két hatóanyagforrással, a jeges kristályvirág és a hialuronsav kombinációjával. Használata során kisimítja a ráncokat és megakadályozza az új rácok kialakulását. Ezen kívül lassítja a bőr öregedését és frissé, hidratálttá teszi azt. Most az akciónk keretén belül két arcápolási termék vásárlása esetén a második terméket ajándékba adjuk. Az ajánlat 2022.05.15.-ig érvényes. További információkért érdeklődjön az Yves Rocher szépségápolási tanácsadóinál.