Ékszerek a nyaralásra!

 

Végre indulhatunk nyaralni, amihez érdemes átgondolni, hogy milyen ékszereket viszünk magunkkal.

 

Amennyiben a nyaralás idejére olyan programot is szervezünk, ahol alkalmi megjelenés szükséges, akkor semmiképpen se hagyjuk otthon a drágakővel díszített ékszereidet. Ráadásul amikor lebarnulunk a gyémánt és a színes drágakövek még csodálatosabban ragyognak a bőrünkön, aminek a látványától semmiképpen se fosszuk meg magunkat.

Érdemes figyelni arra, hogy a tengervíz és a naptejek mattá tehetik az ékszereket, így a strandoláshoz ne vigyük magunkkal őket, ilyenkor ezeket célszerű a szállodában elhelyezett értékmegörzőkben elrejteni. Nem beszélve arról sem, hogy a napozás után megdöbbentől lehet, ha meglátjuk a bőrünkön az ékszereid lenyomatát, ami nem mindenkinek kecsegtető látvány.

Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a nemesfémek gyorsan felforrósodnak hő hatására, így hosszan tartó napozás során akár égési sérüléseket is okozhatnak. Szóval óvd az ékszereidet, és óvd saját magadat is,  az ékszerek viselését pedig halaszd az esti programokra.

 

Ékszerszalonunkban – a földszinten, a SPAR-ral és a lifttel szemben – megújuló árukészlettel várjuk a kedves vásárlóinkat, hogy mindenki megtalálja a számára legjobban illő ékszert, akár nyaralásról, akár a hétköznapokról legyen szó.