GOBUDA Mall

Örülünk, hogy itt vagy!

Örülünk, hogy itt vagy! A GOBUDA Mall egy olyan hely, ahol mindig jól érezheted magad. Nem számít, hogy egy finom ebéd, egy divatos napszemüveg vagy a legújabb bestseller könyv miatt jössz el hozzánk, a hangulat olyan, mintha el sem hagytad volna lakásod megszokott kényelmét. Az emberléptékű méret és a barátságos környezet mind-mind azt a célt szolgálják, hogy GOBUDA Mallba lépve magad mögött hagyhasd a hétköznapok fáradalmait. Természetesen bármikor megéri ellátogatni hozzánk, hiszen üzletházunk kínálata folyamatosan bővül. Így a GOBUDA Mallba betérve mindig találhatsz valami új, izgalmas felfedeznivalót!

// GOBUDA MALL

Annyi jó nyitási akció vár rád!

Különleges ajánlatokat és a megszokott kiváló minőséget fedezheted fel a megújult INTERSPAR-ban, a GOBUDA Mall-ban.

Nyiss te is az új élményekre, nézd meg ajánlataikat: spar.hu/ajanlatok

Események

Itt mindig történik valami

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam imperdiet risus sodales rhoncus ullamcorper. Suspendisse venenatis varius mauris quis malesuada. Pellentesque volutpat sagittis.
GOBUDA Mozi emberek

Nyit Budapest legújabb mozija a GOBUDA Mallban

Július 1-én a Minyonok – Gru színre lép premierfilmmel nyitja meg kapuit a GOBUDA Mozi, a teljeskörűen felújított GOBUDA Mall – korábbi nevén EuroCenter – prémium multiplex mozija. A WING fejlesztésében újjászületett bevásárlóközpont számos újítása a látogatók szórakozását helyezi előtérbe. Ezt támogatja a vadonatúj mozikomplexum is, amely egyúttal a Mall szolgáltatásait is egy új szintre emeli.

Ma már a szike nem feltétlenül a pedikűr része

Több hónap fogság után, a nyár közeledtével és a szandál- és papucsszezon beköszöntével előkerülnek a lábfejek. Ebből az alkalomból ültünk le beszélgetni Dimovics Alexandrával a Coco Nail Spa vezető kéz- és lábápolási szakértőjével a különböző lábápolási típusokról, vendégigényekről és Nail Artról.

A GOBUDA Mallban ezen a héten minden a szépségről szól!

Itt a kánikula, sokan közületek már biztosan a nyaralást tervezik. Érkezzetek a Balaton vagy akár a tenger partjára felfrissülve, megszépülve! Május második hetében is sok izgalmas ajánlattal készültünk, az Yves Rocher, a Coco Nail és a Ruhadoki üzleteiben mindent megtaláltok ahhoz, hogy az idei nyarat a legjobb formátokban kezdhessétek. Nézzük, mik is ezek pontosan!

GOBUDA Mall