Rólunk

Új történet
kezdődik

A korábbi EuroCenter helyén felépült GOBUDA Mall Észak-Buda első számú bevásárlóközpontja, egy olyan emberléptékű, modern találkozóhely és közösségi tér, ahol igazán otthon érezheted magad. Nálunk a bevásárlás és az ügyintézés kikapcsolódás is egyben. Bővülő üzletkínálattal, hasznos szolgáltatásokkal, éttermekkel, kávézókkal és kellemes otthonos terekkel várjuk látogatóinkat. Gyere át hozzánk, fedezd fel a GOBUDA világát!

// BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Állatbarátok maradtunk!

Állatbarát épületként a bevásárlóközpont közösségi területeit továbbra is látogathatod pórázon vezetett és szájkosarat viselő házi kedvenceddel. Egyes üzletek szabályozásai azonban ettől eltérhetnek, ezért erről minden esetben az adott üzletben érdeklődj.

Fenntarthatóak vagyunk!

A fenntarthatóság szempontjait előtérbe helyezve számunkra fontos, hogy mind az épületben, mind pedig a megközelítéskor csökkentsük az energiafelhasználást. Az átalakítást követően több természetes fény árad be az épületbe, és a kiegészítő világításokat LED fényekre cseréltük. A levegő tisztításáról és otthonosságérzet növeléséről a folyosókon elhelyezett növényeink gondoskodnak. Ezenkívül a ház tetején hamarosan megnyílik 2000 m2-es zöld tetőkertünk.

Kiváló elhelyezkedésünknek köszönhetően tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetőek vagyunk, ez a legkörnyezetkímélőbb megoldás, hogy eljuss hozzánk. További környezettudatos közlekedést segítő megoldásaink: kerékpár elhelyezésére alkalmas tárolók, elektromosautó-töltő állomások. A kerékpártárolók díjmentesen vehetőek igénybe.

Akadálymentesek vagyunk!

Akadálymentesített belső tereink lehetővé teszik, hogy mind a közösségi terek, mind a mellékhelyiségek és a parkolók is a mozgáskorlátozott és fogyatékkal élő látogatók, valamint a babakocsival érkezők számára is megközelíthetőek legyenek.

Egészségtudatosak vagyunk!

Számunkra is fontos az egészség megőrzése, ezért az alábbi intézkedéseket vezettük be, hogy biztonságban érezhessétek magatokat:

•  fokozott fertőtlenítés a liftekben, mozgólépcsőn és mellékhelyiségekben.

Gobuda front

Bérbeadás

Bérbeadás

Kedves Érdeklődő!

Üzleteink bérbeadásával kapcsolatban kérünk, hogy az alábbiakban található űrlap kitöltésével vedd fel velünk a kapcsolatot.

Köszönjük, hogy bizalmaddal megtisztelsz bennünket!
    Rólunk