A GOBUDA Mallban ezen a héten minden a szépségről szól!

A GOBUDA Mall-ban ezen a héten minden a szépségről szól!

Itt a kánikula, sokan közületek már biztosan a nyaralást tervezik. Érkezzetek a Balaton vagy akár a tenger partjára felfrissülve, megszépülve! Május második hetében is sok izgalmas ajánlattal készültünk, az Yves Rocher, a Coco Nail és a Ruhadoki üzleteiben mindent megtaláltok ahhoz, hogy az idei nyarat a legjobb formátokban kezdhessétek. GOBUDA Mall szépség: Nézzük, mik is ezek pontosan!

SZÉPSÉGÁPOLÁS

Megérkezett az Yves Rocher új kollekciója!

Fedezd fel az Yves Rocher Rouge Botanique új kollekciójának merész, de mégis nőies színárnyalatait, amelyek nem mellesleg 98 %-ban természetes összetevőkből készültek. További információkért érdeklődj az Yves Rocher szépségápolási tanácsadóinál.

SZALON

Próbáld ki a Coco Nail nyárias színeit!

Foglalj időpontot online, és válassz vidám, játékos színeink közül! Ez a nyár szóljon az újdonságokról, kezd nálunk a felfedezést!

RUHA

Hozd ki a legtöbbet kedvenc darabjaidból!

Várunk szeretettel Téged is a galérián! Ruhajavítás, méretre igazítás, gépi hímzés
akár 1 óra alatt a Ruhadokiban.

// GOBUDA MALL SZÉPSÉG HÉT

A GOBUA Mall ezen a héten is csupa újdonsággal vár!

A GOBUDA Mall ezen a héten is csupa újdonsággal vár!

A jó ajánlatok ebben a szép, nyárias időben sem kerülik el a GOBUDA Mallt. Már csak pár nap, és nyit a Fishmonger legújabb üzlete, így vendégeinknek már az ízletes, tengeri falatokat sem kell majd nélkülözniük. Akik pedig a gasztroélmények után a szépség világában kalandoznának, a Schmuck Ékszer legújabb kollekcióiban örömüket fogják lelni. Olvass tovább a részletekért!

TENGERI FINOMSÁGOK

Május 21-én nyit a Fishmonger GOBUDA!

Napokon belül megnyitja kapuit a Fishmonger legújabb üzlete, addig is hangolódj a finom, tengeri falatokra egy izgalmas nyereményjátékkal! Kattints a Tovább gombra a részletekért!

ÉKSZER

Fedezd fel a Schmuck Ékszer legújabb kollekcióit!

Ékszerszalonunkba folyamatosan érkeznek az új kollekciók: a jegygyűrűkön túl már fülbevalók, karikagyűrűk, divatgyűrűk, pecsétgyűrűk, bokaláncok, karláncok, karperecek, nyakláncok, medálok és brossok széles kínálatából választhatsz földszinti üzletünkben!

NYEREMÉNYJÁTÉK

Tedd próbára szerencsédet az Yves Rocher-val!

Próbáld ki a szerencsédet, pörgesd meg Te is az Yves Rocher szerencsevirágát az izgalmas nyereményért! Keress minket a GOBUDA Mall folyosóján május 25-én és 26-án!

 

A legjobb gyermeknapi programok

A legjobb gyermeknapi programok

A legkisebbek minden alkalmat megragadnak arra, hogy ajándékot kapjanak, és valljuk be: mi is kapva-kapunk a lehetőségeken, hogy örömet szerezzünk nekik. Ezek után nem csoda, hogy számtalan formában ünneplik őket a világon.

Van nemzetközi gyermeknap,

egyetemes gyermeknap, és itthon, ahol a 20. század első évtizedétől él a tradíció, egyenesen Nemzeti Gyermekhetet is tartottak. A mozgó ünnep Magyarországon 1953-tól május utolsó vasárnapjára költözött. Azóta sokan és sokféleképpen ünnepelték már a gyerekeket. Minden családban más hagyomány alakult ki, egyet azonban biztosan állíthatunk: nincs nagyobb és értékesebb ajándék, mint az együtt töltött idő. A közös élmények különösen napjaink rohanó világában bírnak kiemelkedő jelentőséggel. Ezért ne habozz kiszakadni a mókuskerékből! Pakold be a családot az autóba, és irány a GOBUDA Mall, ahol mindent megtalálsz, ami egy kellemes naphoz kell!

Kezdetnek mit szólnál egy finom tízóraihoz?

Hiszen ki tudna ellenállni egy prémium alapanyagokból készült gourmet kockafánknak? A The Box Donutban ráadásul még egy 100% Arabica szemekből készült kávéspecialitással is felfrissítheted magad a nagy kaland előtt. Ami lehet egy játszótér-látogatással egybekötött családi kiruccanás vagy akár egy gyerekzsúr a kertben – mindent beszerezhetsz hozzá az INTERSPAR-ban. Sőt még még ennél is tovább mehetsz… Miért ne lehetnél egy napra te is önfeledten játszó gyerek? Ha csak egy társasjáték, egy focilabda vagy egy tollasszett hiányzik hozzá, a PEPCO-ban vagy a Lírában jó eséllyel megtalálod. És ki tudja? Lehet, hogy a végén még saját magadat leped meg a legjobban. Kalandra fel!

Hosszú pünkösdi hétvége, várnak a szabadtéri élmények!

Pünkösd, hosszú hétvége, várnak a szabadtéri élmények!

// GOBUDA MALL PÜNKÖSD

A nyarat megelőző utolsó jeles nap a pünkösd, amely – lévén mozgó ünnep -, idén áttolódik június elejére, pontosan 5-ére. A néphagyományban rengeteg szokás társul hozzá. Ha napjainkban májusfát már nem is állítunk – legalábbis a városban – és pünkösdi királyt, királynőt sem választunk, a tavaszköszöntés gesztusa megmaradt. Szombat, pünkösdvasárnap, pünkösdhétfő – három napod is van rá, hogy családi kirándulásra indulj, és közelebbi vagy éppen távolabbi helyeket megcélozva, kiszabadulj a nagyvárosból. Ha még nincs túl meleg, érdemes erdei túrát, hajókázást vagy éppen városnézést szervezni, felfedezve Magyarország legszebb látnivalóit. De ha már nem bírtok magatokkal, és száz ágra süt a nap, akár egy szezonnyitó strandolás is belefér, még ha csobbanni nem is lehet feltétlenül.

Akármerre is indulj, érdemes megpakolni előtte a pünkösdi piknikkosarat, sőt: a hűtőtáskát sem árt leporolni. A GOBUDA Mall-ban felszerelkezhetsz minden eshetőségre.

Például igazi különlegességeket találsz a Belga Pékségben, válogathatsz a La Lorraine-től származó innovatív termékek között, a frissen sült minőségi prémium pékáru mellé pedig ínycsiklandó alternatívát kínálnak a Bicsár Attila séf által készített szendvicskrémek vagy a magyar Csengőtej Manufaktúra ínyencségei. Érdemes betérni a Radovin Borkereskedésbe is, ahol a világ számos szegletéből érkező különleges tételek mellett csokicsodák is várnak – a kicsik és nagyok legnagyobb örömére. Ha már a természetbe indulsz, ne feledd a környezettudatos megoldásokat sem! A papírtányért, -poharat és szalvétát keresd a DM-ben! És igen: szükséged lesz naptejre és szúnyogriasztóra is, hogy a napszemüvegről már ne is beszéljünk… A legújabb modellekért kukkantsatok be az Optic Worldbe!

// GOBUDA MALL PÜNKÖSD

Tedd próbára szerencsédet az Yves Rocherrel!

Tedd próbára szerencsédet az Yves Rocher-rel!

Próbálj szerencsét, pörgesd meg Te is az Yves Rocher szerencsevirágát az izgalmas nyereményért! Keress minket a GOBUDA Mall folyosóján június 4-én és 5-én!

Játékszabályok: Minden törzsvásárlónk automatikusan meglepetés ajándékban részesül, melyet a szerencse virága stand felkeresése után az Yves Rocher márkaboltban lehet átvenni. Azok a vendégek, akik még nem az Yves Rocher törzsvásárlói először megpörgetik a szerencsekereket, majd a garantált meglepetés ajándékukat az Yves Rocher márkaboltban tudják átvenni miután csatlakoztak törzsvásárlói klubunkhoz.

Izgalmas Lehetőségekkel Vár A GOBUDA Mall!

A GOBUDA Mall ezen a héten is izgalmas lehetőségekkel vár!

A GOBUDA Mall-ban május elején is megannyi érdekes akcióval és kedvező ajánlattal találkozhatsz. Vegyél részt a SPAR és az Országs Állatvédőrség Alapítvány közös kezdeményezésében, és segíts Te is a bajba jutott állatokon! Vagy irány a PEPCO, ahol stílusos tavaszi kiegészítőket szerezhetsz be otthonodba. Ha pedig egy kis nyugalomra vágysz, szeretettel várnak a Líra Könyváruház munkatársai, akik segítenek megtalálni az ízlésednek leginkább megfelelő olvasmányt. Nézz be hozzánk, nálunk mindent megtalálsz!

Bajba jutott állatokon segít a SPAR gyűjtőakciója!

Vásárlóival közösen támogatja a nehéz sorsú, bajba jutott állatokat a SPAR Magyarország, amely a Mancs a bajban! nevű állateledel-gyűjtő akciójával – immár hagyományt teremtve -második alkalommal hívja fel a társadalom figyelmét az állatvédő civil szervezetek munkájának fontosságára. Az Országos Állatvédőrség Alapítvány szakmai koordinálásával idén 2022. május 7-én és 8-án, 10-16 óra között várják az adományokat a kijelölt INTERSPAR hipermarketekben, köztük a GOBUDA Mallban is.

OTTHON

Dobd fel otthonod tavaszi kiegészítőkkel!

Jól összeillő párosok! Fedezd fel a Disney és Marvel mintás szetteket, amiket az egész család imádni fog! Vagy már nagyon a szabadba vágysz? Megújult kínálatunkban sok-sok stílusos és praktikus kiegészítőt találhatsz piknikezéshez. Ha pedig átrendeznéd a fürdőszobát, és létrehoznád a saját kis wellness sarkodat, akkor válogass különleges bambusz kiegészítőink közül! Találkozzunk a PEPCO-ban! Addig is: meríts további ötleteket legújabb újságunkból! https://pepco.hu/ujsagaink/ Az ajánlat 2022.05.05-től 2022.05.18-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

KÖNYV

Teret adunk az olvasásnak!

A Líra Könyváruház új dizájnnal, megszokott szakértelemmel és gazdag kínálattal vár a GOBUDA Mall földszintjén! Vásárolj könyvet a tanév végén akár 60% kedvezménnyel!

SZÉPSÉG

Újdonság az Yves Rocher-tól

Próbálja ki az Yves Rocher új Filler Vegatal Ultrakoncentrált dúsító szérumát. Szakértőink felfedezték a növények példátlan hatásait a ráncok elleni küzdelemben. Ez a szérum azonnal hidratálttá, frissé és kipihentté teszi a bőrt két hatóanyagforrással, a jeges kristályvirág és a hialuronsav kombinációjával. Használata során kisimítja a ráncokat és megakadályozza az új rácok kialakulását. Ezen kívül lassítja a bőr öregedését és frissé, hidratálttá teszi azt. Most az akciónk keretén belül két arcápolási termék vásárlása esetén a második terméket ajándékba adjuk. Az ajánlat 2022.05.15.-ig érvényes. További információkért érdeklődjön az Yves Rocher szépségápolási tanácsadóinál.

 



 

Bajba jutott állatokon segít a SPAR gyűjtőakciója

Bajba jutott állatokon segít a SPAR gyűjtőakciója

Vásárlóival közösen támogatja a nehéz sorsú, bajba jutott állatokat a SPAR Magyarország, amely a Mancs a bajban! nevű állateledel-gyűjtő akciójával immár hagyományt teremtve második alkalommal hívja fel a társadalom figyelmét az állatvédő civil szervezetek munkájának fontosságára. Az Országos Állatvédőrség Alapítvány szakmai koordinálásával idén 2022. május 7-én és 8-án várják az adományokat a civilek a kijelölt INTERSPAR hipermarketekben.

„Mancs a bajban!”

Az állateledel-gyűjtés célja, hogy a vásárlókat bevonva a vállalat közös erővel segítsen a bajba jutott négylábúakon, és közben a figyelmet az állatvédelem és a felelős állattartás fontosságára irányítsa, illetve országosan támogatást nyújtson az állatok megsegítéséért dolgozó civil állatmentő és gondozó szervezeteknek. A kijelölt INTERSPAR áruházakban 2022. május 7-én és 8-án 10 és 16 óra között több mint harminc állatvédő szervezet aktivistája fogadja az adományokat a kasszazónák közelében. Az önkéntesek főleg állateledelt gyűjtenek a menhelyeken élő kutyák, macskák ellátásához. A gyűjtőpontokon szívesen fogadnak állatfelszereléseket és tisztítószereket is mindkét kijelölt napon.

„A SPAR Magyarország több mint tíz éve segíti adományokkal az itthoni állatmenhelyek, valamint az állat- és vadasparkok élelmezését azzal, hogy az áruházakban feleslegessé váló, kereskedelmi forgalomból kivont termékeket ezeknek a szervezeteknek ajánlja fel. Emellett,2013 óta együttműködünk az Országos Állatvédőrség Alapítvánnyal, amelynek keretében rendszeresek az álleledel-gyűjtések üzleteinkben. Tavaly első alkalommal csatlakoztak országosan hipermarket üzleteink a »Mancs a bajban!« programhoz, s akkori ígéretünkhöz híven immár hagyományt teremtettünk a nagyszabású gyűjtésből, évről-évre kiterjesztve a kampányban résztvevő állatvédelmi szervezetek körét.

Célunk, hogy ezzel a közösségteremtő kezdeményezéssel is kiálljunk a nehéz sorsú kisállatok mellett, és vásárlóink hagyományosan erős együttműködő aktivitására építve példát mutassunk másoknak is” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A tavalyi kezdeményezés során több mint 14 ezer kilogramm kutya-, és közel 2 ezer kilogramm macskaszáraztáp gyűlt össze, s a vásárlók ezen felül több mint tízezer darab konzervet és jutalomfalat-csomagot adtak le adományként a helyszíneken. Mindez azért is jelent nagy segítséget a résztvevő szervezeteknek, mert így orvosi ellátásra, eszközvásárlásra és telephelyfejlesztésre több forrásuk maradhat.

Fontos információk:

Az akció részleteiről és az adománygyűjtés eredményéről szóló hírek ebben a www.sparafenntarthatojovoert.hu/mancsabajban linken követhetők nyomon. Az érdeklődők itt olvashatnak bővebben a kampányban közreműködő állatvédelmi szervezetekről, itt találhatják meg a gyűjtőpontként szereplő budapesti és vidéki áruházak elérhetőségét. Valamint itt tájékozódhatnak arról is, hol adhatják oda adományaikat, amelyekkel az állatvédő szervezetek védenceit és munkáját támogathatják.

A közleményhez csatolt képeket gyors regisztráció után nagyobb felbontásban is elérheti a SPAR Médiatárban, a http://mediatar.spar.hu/ oldalon. A felületen lehetősége nyílik a SPAR további publikus képeit is letölteni. A képek felhasználásakor kérjük, hogy a spar.hu fotókreditet használja.

 

További felvilágosítás:

Maczelka Márk, kommunikációs vezető

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ∙ 2060, Bicske, SPAR út

Mobil: +36 20 823 7891 ∙ E-mail: maczelka.mark@spar.hu