// PARKOLÁS

Parkolási díjszabás:

2023. szeptember 1-től a parkolási díjak módosulnak.

1-2. óra együttesen 300 Ft

3. órától 350 Ft minden megkezdett óra

Amennyiben a behajtást követően a parkolási tarifa megfizetése nem elfogadható az Ön számára, akkor a behajtást követően 15 perc áll rendelkezésére a díjmentes és jegyérvényesítés nélküli kihajtásra.

Parkolási kedvezmények:

INTERSPAR: 7000 Ft értékű vásárlás felett, 2 óra ingyenes parkolást biztosítunk. A kedvezmény a ToGo és az Interspar üzletben történt vásárlások esetén összevonhatóak. Az önkiszolgáló kasszák és a ToGo-ban történő vásárlás esetén a jegy az Interspar információs pultjánál érvényesíthető. Vásárlás után a 2 órás ingyenességet biztosító időtartamon belül lehet érvényesíteni a parkolójegyet.

GOBUDA Mozi: jegyvásárlás esetén 3 óra ingyenes parkolást biztosítunk. A kedvezmény a mozi büfében történő parkolójegy érvényesítéssel vehető igénybe.

Vidám Színpad: A Vidám Színpad nézőinek 3 óra ingyenes parkolást biztosítunk. A kedvezmény a mozi büfében történő parkolójegy érvényesítéssel vehető igénybe.

GOBUDA Fitness: A fitness látógatóinak 2 órás ingyenes parkolást biztosítunk. A kedvezmény a fitness recepcióján történő parkolójegy érvényesítéssel vehető igénybe.

1. emeleti parkolózónában történő parkolás (2024.01.15-től visszavonásig érvényes) : az 1. emeleti parkolózónában a parkolás első 2 órája díjmentes. A parkolójegyet váltani az 1. emeleti parkolójegy automatából szükséges és azt minden esetben érvényesíteni kell, amelyre bármely fizetőautomatánál lehetőség van. Amennyiben a parkolóhasználat meghaladja az első 2 órás ingyenes időtartamot, úgy a Használó köteles az ingyenes parkolóhasználaton felüli időtartamra vonatkozó díjat a hatályos Parkolási Díjszabásnak megfelelően kiegyenlíteni. Az 1. emeleti parkolózónában történő parkolási kedvezmény egy, fentebb említett másik kedvezménnyel összevonható. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az 1. emeleti parkolózóna telítettségéért.

Kérjük, a kedvezmények igénybevételét követően a parkolójegyüket a fizetőautomatáknál is érvényesítsék a kihajtás előtt!

Parkolóautomata használata:

A parkoló bejárati sorompójánál található terminálon az érintőképernyőn az embléma megérintésére az automata kiadja a parkolójegyet, amelyet kihajtásig meg kell őrizni.

Távozás előtt olvassa le parkolójegyét a fizetőautomatánál. Az automata az aktuális díjszabás szerinti összeg befizetését kéri Öntől. A befizetést követően a jegy érvényesítésre kerül. Ezt követően, 15 perc áll rendelkezésére, hogy kihajtson a parkolóból.

A parkolójegy elvesztése vagy a rendszám alapú azonosítás sikertelensége esetén a „Pótjegy” gomb segítségével igényelhet új jegyet. A „Pótjegy” aktuális díjának befizetését követően Ön megkapja pótjegyét, amellyel szintén 15 perc áll rendelkezésére, hogy kihajtson a parkolóból.

Nyitott sorompó mellett történő be-és kihajtás esetén, parkolójegy-kezelésre, valamint díjfizetésre nincs szükség.

Parkolóautomaták:

Mélygarázs parkoló ATM 1

Mélygarázs parkoló ATM 2

Földszinti parkoló ATM

I.emeleti parkoló ATM

Számlaadás a parkolási díj-fizetésről:

A 8 napon belül leadott és megfizetett parkolási díjról az Üzemeltető ÁFÁ-s számlát állít ki a Használó kérésére. Ez esetben a fizetőautomatáknál elhelyezett postaládába vagy a Diszpécseri irodában kell a bizonylat, a postázási cím, valamint cégadatok megjelölésével leadni, amely esetben a számlát az Üzemeltető postázza az igénylőnek. A számla kiadásához szükséges: a fizetőautomata által kiadott bizonylat és a pontos számlázási név, cím, adószám. Az Üzemeltető a számlát a parkolás és az ÁFÁ-s számla leadási igény jelzésének napjától számított 30 naptári napon belül állítja ki és postázza a Használó címére.

Parkolási szabályzat:

2023. szeptember 1-től érvényes

Diszpécser szolgálat elérhetősége (parkolás, talált tárgyak, defibrillátor és elsősegélypont): +36-20-946-2630

Parkolóbérlet

Kedves Érdeklődő!
Ha szeretne parkolóbérletet vásárolni, töltse ki az alábbi űrlapot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

0-24 órában használható negyedéves parkolóbérlet 99.000 forintos áron.
A parkolóbérlet érvényes a bevásárlóközpont felszíni parkolóiba és mélygarázsába.
1 parkolóbérlettel egyidejűleg csak 1 jármű tartózkodhat a parkolóban.
A parkolóbérlet megvásárlásának feltétele érvényes parkolóhely bérleti szerződés megkötése, továbbá a negyedéves bérleti díj, valamint bruttó 33.500 forint óvadék megfizetése. A szerződés lejártával az óvadék visszafizetésre kerül.







    Parkolás