Yettel.

Mi vagyunk a Yettel, nálunk minden veled kezdődik.

Azon dolgozunk, hogy minél többen élvezhessétek a technológia előnyeit, és digitális termékeink segítségével megkönnyítsük mindennapjaitokat!

Ismerd meg üzleteinkben számlás és feltöltőkártyás tarifáinkat, válassz mellé otthoni vagy hordozható internet csomagjaink közül, és próbáld ki TV szolgáltatásunkat is! Szuper tarifáink mellett készülék- és tartozékkedvezményekkel is várunk. Sőt, megbízható hálózatunkkal üzleti sikeredet is támogatjuk, keresd vállalkozásoknak szóló ajánlatainkat!

Yettel

Yettel.

// YETTEL GOBUDA MALL

A Yettelnél abban hiszünk, hogy a kiegyensúlyozott élet egy jobb élet. Ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsünk az ügyfeleinknek megteremteni az egyensúlyt életük fontos területein. Segítünk, hogy egyszerűbben hozhassanak döntéseket, és hogy könnyebben felismerjék, a technológia mennyi mindent adhat hozzá a hétköznapjaikhoz. Termékeink és szolgáltatásaink összekapcsolnak vagy épp kikapcsolnak. Ahogy ügyfeleink szeretnék, bárhol, bármikor. Számlás és kártyás tarifáink mellett megtalálod otthoni és hordozható tarifacsomagjainkat, így otthon és útközben is online lehetsz. Szuper tarifáink mellett szuper készülék- és tartozékkedvezményekkel várunk az üzletünkben, akár a lakossági, akár az üzleti ajánlataink érdekelnek.

ÜGYINTÉZÉS

  • Tel:+36202094812
  • Web: www.yettel.hu
  • Üzlet elhelyezkedése: galéria

Nyitvatartás

hétfőtől-szombatig 10:00–20:00
vasárnap 10:00–18:00
ÜGYINTÉZÉS

  • Tel:+36202094812
  • Web: www.yettel.hu
  • Üzlet elhelyezkedése: galéria

Nyitvatartás

hétfőtől-péntekig
10:00–20:00
szombat
10:00-18:00

Yettel