A legjobb gyermeknapi programok

A legkisebbek minden alkalmat megragadnak arra, hogy ajándékot kapjanak, és valljuk be: mi is kapva-kapunk a lehetőségeken, hogy örömet szerezzünk nekik. Ezek után nem csoda, hogy számtalan formában ünneplik őket a világon.

Van nemzetközi gyermeknap,

egyetemes gyermeknap, és itthon, ahol a 20. század első évtizedétől él a tradíció, egyenesen Nemzeti Gyermekhetet is tartottak. A mozgó ünnep Magyarországon 1953-tól május utolsó vasárnapjára költözött. Azóta sokan és sokféleképpen ünnepelték már a gyerekeket. Minden családban más hagyomány alakult ki, egyet azonban biztosan állíthatunk: nincs nagyobb és értékesebb ajándék, mint az együtt töltött idő. A közös élmények különösen napjaink rohanó világában bírnak kiemelkedő jelentőséggel. Ezért ne habozz kiszakadni a mókuskerékből! Pakold be a családot az autóba, és irány a GOBUDA Mall, ahol mindent megtalálsz, ami egy kellemes naphoz kell!

Kezdetnek mit szólnál egy finom tízóraihoz?

Hiszen ki tudna ellenállni egy prémium alapanyagokból készült gourmet kockafánknak? A The Box Donutban ráadásul még egy 100% Arabica szemekből készült kávéspecialitással is felfrissítheted magad a nagy kaland előtt. Ami lehet egy játszótér-látogatással egybekötött családi kiruccanás vagy akár egy gyerekzsúr a kertben – mindent beszerezhetsz hozzá az INTERSPAR-ban. Sőt még még ennél is tovább mehetsz… Miért ne lehetnél egy napra te is önfeledten játszó gyerek? Ha csak egy társasjáték, egy focilabda vagy egy tollasszett hiányzik hozzá, a PEPCO-ban vagy a Lírában jó eséllyel megtalálod. És ki tudja? Lehet, hogy a végén még saját magadat leped meg a legjobban. Kalandra fel!