Pünkösd, hosszú hétvége, várnak a szabadtéri élmények!

// GOBUDA MALL PÜNKÖSD

A nyarat megelőző utolsó jeles nap a pünkösd, amely – lévén mozgó ünnep -, idén áttolódik június elejére, pontosan 5-ére. A néphagyományban rengeteg szokás társul hozzá. Ha napjainkban májusfát már nem is állítunk – legalábbis a városban – és pünkösdi királyt, királynőt sem választunk, a tavaszköszöntés gesztusa megmaradt. Szombat, pünkösdvasárnap, pünkösdhétfő – három napod is van rá, hogy családi kirándulásra indulj, és közelebbi vagy éppen távolabbi helyeket megcélozva, kiszabadulj a nagyvárosból. Ha még nincs túl meleg, érdemes erdei túrát, hajókázást vagy éppen városnézést szervezni, felfedezve Magyarország legszebb látnivalóit. De ha már nem bírtok magatokkal, és száz ágra süt a nap, akár egy szezonnyitó strandolás is belefér, még ha csobbanni nem is lehet feltétlenül.

Akármerre is indulj, érdemes megpakolni előtte a pünkösdi piknikkosarat, sőt: a hűtőtáskát sem árt leporolni. A GOBUDA Mall-ban felszerelkezhetsz minden eshetőségre.

Például igazi különlegességeket találsz a Belga Pékségben, válogathatsz a La Lorraine-től származó innovatív termékek között, a frissen sült minőségi prémium pékáru mellé pedig ínycsiklandó alternatívát kínálnak a Bicsár Attila séf által készített szendvicskrémek vagy a magyar Csengőtej Manufaktúra ínyencségei. Érdemes betérni a Radovin Borkereskedésbe is, ahol a világ számos szegletéből érkező különleges tételek mellett csokicsodák is várnak – a kicsik és nagyok legnagyobb örömére. Ha már a természetbe indulsz, ne feledd a környezettudatos megoldásokat sem! A papírtányért, -poharat és szalvétát keresd a DM-ben! És igen: szükséged lesz naptejre és szúnyogriasztóra is, hogy a napszemüvegről már ne is beszéljünk… A legújabb modellekért kukkantsatok be az Optic Worldbe!

// GOBUDA MALL PÜNKÖSD