Premierfilmekkel és a legmodernebb vetítési technikákkal nyit Budapest legújabb mozija a GOBUDA Mallban

Július 1-én a Minyonok – Gru színre lép premierfilmmel nyitja meg kapuit a GOBUDA Mozi. A teljeskörűen felújított GOBUDA Mall – korábbi nevén EuroCenter – prémium multiplex mozi. A WING fejlesztésében újjászületett bevásárlóközpont számos újítása a látogatók szórakozását helyezi előtérbe. Ezt támogatja a vadonatúj mozikomplexum is, amely egyúttal a Mall szolgáltatásait is egy új szintre emeli.

A WING fejlesztésében, rekordsebességgel elkészült, modern és emberléptékű észak-budai pláza, a GOBUDA Mall, teljesen a kerületben és a környező agglomerációban élők igényeire szabva újult meg. A teljeskörűen újratervezett és felújított bevásárló- és szabadidő központot március végétől folyamatosan adják át a látogatók részére.

 

GOBUDA MoziA szakaszos nyitás legújabb állomása a Pannonia Movie Kft által üzemeltetett, GOBUDA Mozi július 1-i nyitása. A mozi a hét minden napján várja a filmrajongókat prémium moziélményével, melyet a letisztult belsőépítészeti koncepció mellett a korszerű digitális vetítés- és hangtechnika biztosít. A hat moziterem egyikében már a nyitáskor a legmodernebb technikát képviselő RGB lézer-vetítőgép üzemel majd, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően pedig később mindegyik teremben ez a vetítési technológia kap majd helyet.

 

A vadonatúj mozi műsorában a nyáron sokak által várt premierfilmek és a közelmúlt sikerfilmjei váltják majd egymást. Vászonra kerül a Minyonok – Gru színre lép, a Thor – Szerelem és mennydörgés, vagy Brad Pitt legújabb akciófilmje, A gyilkos járat is, de olyan közönségkedvencekre is beülhetnek a nézők, mint a Top Gun: Maverick, a zenés életrajzi dráma, az Elvis, a feszült horror-dráma, a Fekete telefon vagy a legújabb Disney-Pixar animációs kalandfilm, a Lightyear.

A GOBUDA Mozi műsorában a premierfilmek mellett ősztől speciális, kizárólag egy-egy estén látható különleges mozitartalmak is helyet kapnak, köztük koncertfilmek, opera- és balett közvetítések, valamint digitálisan restaurált filmtörténeti klasszikusok és tematikus filmklub vetítések. A vetített tartalmak mellett szeptembertől élő bábszínházi programok is várják a legkisebbeket, olyan népszerű mesehősökkel, mint Kipp-Kopp, Boribon vagy Marcipán Cica.

 

A részletes moziműsor és a közelgő premierek listája, illetve az online jegyfoglalás és jegyvásárlás is elérhető a GOBUDA Mozi (www.gobudamozi.hu) weboldalán.

 

A GOBUDA Mall nem csak moziélményével, de mindennapos bevásárlást biztosító üzletekkel, gourmet boltokkal, szolgáltatásokkal és folyamatosan bővülő üzletkínálattal is várja az észak-budai térség lakóit és az arra járókat. A bevásárlóközpontot emberléptékű megoldásai, akadálymentesített terei és otthonos hangulata közkedvelt találkozási ponttá teszik, így a mozizás előtt vagy után is kellemesen eltölthetjük falai között az időt.