Leárazásokkal vár GOBUDA Mall!

Térj be hozzánk és nézd meg milyen akciókkal vár a House, a Mohito vagy a Triumph, de ha a könyvek szerelmese vagy, garantáljuk, hogy a Líra évindító akciói is tetszeni fognak.
Valentin-nap alkalmából lepd meg kedvesedet egy stílusos ékszerrel, a Schmuck ékszerüzletben megtalálod a tökéletes darabot.
Ha pedig igazi ínyenc vagy, tekintsd meg a HúsSzabóság vagy a Szamos kínálatát.
A Vídám Színpad februárban új darabbal várja a színház rajongóit.

DIVAT

Mohito

Legyen stílusos a január is a MOHITO-val és akár -50% kedvezménnyel! A promóció további értesítésig tart, változtatásának a jogát fenntartjuk.

KÖNYV

Évindító akció a Líránál!

Könyvek, akár 590 Ft-tól. Több, mint 300 könyv közül lehet válogatni. Krimi, önéletrajz, romantika, gyermek és ifjúsági irodalom. Az akció 2023. január 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Látogasson el a Gobuda Mall-ban található Líra könyvesboltba és válogasson a több száz ajánlat közül.

DIVAT

House

A HOUSE leárazása a következő szakaszába lépett. Még több termék alacsonyabb áron! Az üzletben a helyed!

FEHÉRNEMŰ

Triumph

A Triumph 2022-es innovációja egyértelműen a Flex Smart termékcsalád; rugalmas, ultra kényelmes, maximálisan igazodik a testhez. Január végéig, ill. a készlet erejéig kedvezménnyel érhető el számos más termékkel a Triumph Fehérnemű Szaküzletben, a II. emeleten.

CUKRÁSZDA

Keresd a Szamos új party – tortáit a GOBUDA Cukrászdánkban is!

Négyféle íz és izgalmas színvilág jellemzi őket! Így biztosan találsz te is kedvedre valót! Bővebben facebook oldalunkon olvashatsz róluk!

HENTES

Új év – a megszokott, kiemelkedő minőség!

A HúsSzabóság prémium hentesbolt idén is várja a húsok szerelmeseit a GOBUDA Mall földszintjén! Térj be hozzájuk a kiváló hazai és nemzetközi húsokért még ma!

ÉKSZER

Milyen az ideális ékszer Valentin-napra?

Ha értékes és maradandó meglepetéssel szeretnénk kedveskedni a párunkat Valentin-napon, akkor az egyik legnépszerűbb ajándék az ékszer. Amikor választunk többféle szempontot is érdemes figyelembe venni, hiszen ez a kiegészítő nem csak a Valentin-napról szól. 

Az első és legfontosabb szempont, hogy a párunk szereti-e az ékszert?! Amennyiben igen, úgy biztosan örül majd egy olyan ellenállhatatlan kiegészítőnek, amit szíve választottjától fog kapni.

Vásárlás előtt érdemes megfigyelni, hogy párunk milyen ékszereket hord a leggyakrabban. Ebben az esetben ez lehet akár egy gyöngy fülbevaló, egy nyaklánc medállal, egy teniszkarkötő vagy éppen egy visszafogott gyűrű is. Ha megvan a megfelelő fazon, akkor meghatározó az is, hogy milyen színűek az ékszerei, ma például igen kedveltek a rosé arany kiegészítők, de valaki a klasszikus fehér- vagy sárga arany változatokat preferálja.

A szerelmesek napjára való tekintettel előnybe részesíthetjük azokat a kiegészítőket is, melyek mögöttes jelentéssel bírnak, ilyen például egy szívecskés darab vagy akár egy monogrammos medál is. A gyűrű ajándékozása hölgynek Valentin-napon kétértelmű is lehet, mert azt az érzetet keltheti, hogy meg akarják kérni a kezét, de persze, ha ez a szándék, akkor tökéletes választás lehet egy gyémánt kővel díszített szoliter gyűrű is.

Ékszerszalonunkban folyamatosan megújuló árukészlettel várjuk a kedves vásárlóinkat. hogy mindenki megtalálja szerelmének a személyre szabott ajándékot. Várjuk Önöket a földszinti üzletünkben, a SPAR-ral és a lifttel szemben!

SZÍNHÁZ

A Vidám Színpad február 18-án mutatja be Neil Simon Ölelj át! című romantikus vígjátékát!

George felesége elvesztése után úgy érzi, soha többé nem tud és nem akar szeretni, ahogy Jennie-nek, a vonzó, frissen elvált színésznőnek is végleg elege van a férfiakból. De a sors és a véletlenek egybeesése egészen más fordulatot hoz az életükbe. Nevetős-sírós, léleksimogató történet rengeteg humorral és küzdelemmel az újrakezdésért.

Jegyek már kaphatóak a színház honlapján, vagy személyesen a GOBUDA Mall első emeletén lévő jegypénztárukban.