Friss hírek, újdonságok a GOBUDA Malltól

Vásárolj nálunk parkolóbérletet most bevezető áron. Próbáld ki a Whey Isolate tejsavó izolátumot a SCITEC-től. Hamarosan megnyitja üzletét a Wellensteyn. Élénk színekkel kombinál a HOUSE új kollekciója. A Triumph-nál még mindig tart a leárazás.
Olvass tovább a friss hírekért.

PARKOLÓ

Negyedéves parkolóbérletek bevezető áron a GOBUDA Mallban

Vásárolj kedvezményesen negyedéves parkolóbérletet 2023. február 1. és április 30. között a GOBUDA Mallban. A 0-24 órában használható negyedéves parkolóbérlet most bevezető áron 99.000 forint.

EGÉSZSÉG ÉS SZÉPSÉG

Whey Isolate tejsavó izolátum

Keresd 02.01-28. között 23 990 Ft-os áron a 100% Whey Isolate (2000 g) tejsavó izolátumot a GOBUDA MALLBAN található Scitec Nutrition üzletben.

*Az akció kizárólag 2023. február 1. és 28. között, illetve a készlet erejéig vehető igénybe a www.scitec.hu oldalon és a Scitec Nutrition szaküzletekben. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze. Áraink fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!

A termékek csomagolásban, színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az akció kizárólag a hűségprogramba regisztrált felhasználók számára érhető el.

**A törzsvásárlói program részletes szabályai a https://scitec.hu/husegpontok-a4671 oldalon találhatóak.

DIVAT

Wellensteyn: minden körülmények között

30 év tapasztalat, hagyomány, német minőség, precizitás. Lélegző membrános, technika, víz és szélálló anyagok, több, mint 400 modell. Hamarosan a GOBUDA Mallban is! Tekintsd meg honlapunkat.

ÉLELMISZER

Új év – a megszokott, kiemelkedő minőség

A HúsSzabóság prémium hentesbolt idén is várja a húsok szerelmeseit a GOBUDA Mall földszintjén! Térj be hozzájuk a kiváló hazai és nemzetközi húsokért még ma!

DIVAT

HOUSE márka Leisure Club kollekció

Lépj be a tavaszi szezonba… könnyedén! Csekkold a bő fazonokat, az élénk színeket és a sakk által inspirált részleteket. Itt az ideje, hogy lépj! Új kollekciónk vár a House üzleteiben és online!

EGÉSZSÉG ÉS SZÉPSÉG

Neked van már saját borbélyod?

Minőségi szolgáltatások Gentlemen stílusban, egy kis fiatalossággal fűszerezve. Tapasztald meg Te is! legyen rendszeres a hajvágás, így garantáltan tudjuk biztosítani a folyamatos, menő külsőt! Foglalj időpontot most.

DIVAT

Hajts rá a kedvezményekre!

A leárazás még mindig tart a Triumph Fehérnemű Szaküzletben, ám már tavaszi csodás újdonságok is érkeztek. Szeretettel Várunk!

AJÁNDÉK

Eleged van a szürke hétköznapokból?

Nézz szét Pepco üzleteinkben, és frissítsd fel otthonodat illat diffúzorral vagy a 6 darabos illóolaj szettel! Nincs még ötleted Valentin-napra? Kényeztesd párodat szív alakú muffinnal, amit ajak alakú díszítő szettel tudsz dekorálni. Sütésre fel! Meríts további ötleteket legújabb újságunkból!